Bli franchisetagare   |   Är du hyresvärd   |   Jobba hos oss   |   Logga in  

Bli franchisetagare

Lyckas med oss

Välkommen att bli en del av Sveriges mest framgångsrika cafékedjor. Idag driver cirka 30 franchisetagare sina enheter med vårt bevisat framgångsrika koncept i ryggen. Vi vill bli några fler. Gillar du också hög kvalitet och långsiktiga relationer – och gott kaffe? Välkommen!

Framdukat och klart koncept

Sedan den första enheten öppnade 1997 har entreprenören George Challma drivits av ambitionen att servera gäster upplevelser utöver det vanliga och samtidigt dukat upp med lösningar som förenklar för franschisetagarna.

Vill du ta del av vårt framgångsrecept på att driva ett café? Att gå med i kedjan har många goda fördelar. Bra avtal till exempel. Vår framgång idag blir din gemensamma framgång imorgon. Tillsammans är vi starka.

Du får:

Projektledning, utbildning, kontakt med leverantörer, avtal

Du bidrar med:

Hårt arbete, gott affärssinne, lusten att arbeta med människor, en ekonomisk investering.

Intresserad?

Anmäl dig här

Smaka på ett framgångsrecept

Elinor Kino öppnade Skånes första Coffeehouse by George, på köpcentret Väla. Placeringen av caféet är unik, mitt i en ljusgård som ger caféet en perfekt inramning.

Varför Coffeehouse by George?

Det färdiga konceptet är bra. Det fungerar, jag öppnade utan att begå de vanligaste nybörjarfelen. Jag fick coaching från huvudkontoret och ett startkit med leverantörslistor. Vi kunde lägga all energi på god service och att etablera rutiner redan från start.

Hur var öppningen?

Första dagen var tuff, men vi hade förberett oss väl  så det mesta gick bra. Med hjälp från huvudkontoret kunde jag på snabbt öka effektiviteten.

Berätta om inredningen!

I konceptet ingår en inredningsdesigner, i detta fall Simon Davies (med den uppmärksammade butiken W8). Med facit i hand är jag väldigt nöjd.

Hur fungerar samarbetet med huvudkontoret?

Det är enkelt att ringa och bolla idéer, och att få hjälp. De är min backup, jag känner alltid ett starkt stöd. Att kunna skicka min personal på baristautbildning, att få tillgång till centrala avtal och leverantörer gör livet så mycket enklare än om jag skulle gjort allt själv. Nu har jag mer tid på plats, där jag trivs.

Råd till andra som vill bli en del av Coffeehouse by George?

Bara att om de söker kvalitet och bra utveckling så är Coffeehouse by George rätt. Och att de behöver ha lite tid över.